FEBO ZWOLLE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 22:17 Miste onderdeel van bestelling
7 jan 2023 om 22:12 Goed!
27 dec 2022 om 12:56 Verkeerde producten Geleverd en FEBO ging het niet oplossen ik achter de bezorger aan om dat FEBO ook geld niet terug storten . Met die fiets regen in naar FEBO om het zelf Ol te lossen bij deze arrogante man
22 dec 2022 om 21:09 Bestelling klopte maar voor de helft. Had gebeld maar kreeg zeer onvriendelijke dame aan de telefoon. dame met een gekleurd tintje, zwarte haren en grof gebekt.
21 dec 2022 om 21:48 Eten was koud bestel daar nooit weer...
20 dec 2022 om 19:14 bezorgkost is hoog
21 nov 2022 om 22:27 Heerlijk eten. Alleen het drankje zat niet bij de bestelling. Kan gebeuren. Kosten worden terug gestort.
19 nov 2022 om 15:05 2 uur moeten wachten op me bestelling de helft zat er niet in nooit meer en het eten was koud
27 okt 2022 om 19:38 Bezorging keurig op tijd. Eten knap waardeloos en koud. Jammer van het geld.
6 okt 2022 om 20:08 De patat was erg zout, En het ijs was klonterig door de chocolade
22 sep 2022 om 19:17 Prima en aardige bezorger!
7 sep 2022 om 21:33 Voor de 3de keer was de bestelling niet compleet, en dat ik contact had over de missende dingen,werd me gemeld dat ik dat zelf maar op moest halen!? En de telefoon opgesmeten!!! Wel mijn geld..maar niet leveren.. echt de laatste keer!